{{ "Optimized for your Mobile Device" | translate }}

{{ "Download our free app for an optimal bidding experience:" | translate }}

{{ "Return to" | translate }} ANNMARIS.FI
Tietosuojakäytäntö
Päivitetty 25.5.2018

Tämä tietosuojakäytäntö (tämä “tietosuojakäytäntö”) kertoo, miten käytämme tietojasi, kun käytät Auction Mobilityn’ Auction Experience Management Platform -alustaamme verkkosivuilla (“verkkosivu”) ja mobiilisovelluksilla (“sovellus”), joita Auction Mobility LLC (“me,” “meitä” tai “meidän”) tarjoaa Annmaris Huutokaupat (“Auction Housen”) puolesta. Käyttöehtomme ja Auction Housen myyntiehdot sisällytetään viitteenä.

Verkkosivun ja sovelluksen avulla voidaan muun muassa tehdä huutokauppatarjouksia ja seurata huutokauppoja suorana (yhdessä “palvelut”) tietokoneen tai mobiililaitteiden avulla. Auction Housen kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti Auction House omistaa sivuston kautta kerätyt tiedot, ja me toimimme käsittelijänä. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan vain, kun käyttäjät käyttävät sivustoa ja sovellusta, eivätkä ne välttämättä sovellu Auction Housen muiden kanavien kautta keräämiin tietoihin (esimerkiksi arvostuspalveluihin, luetteloiden tilauksiin, puhelintarjoustapahtumiin jne.). Jaamme tietosi Auction Houselle, ja hyväksyt kyseisen jakamisen, kun suoritat tapahtuman sovelluksen avulla. Auction Housella voi olla oma tietosuojakäytäntönsä. Tarkista Auction Housen tietosuojakäytännöstä, miten Auction House käyttää sitä.

Millaisia ​​tietoja sivusto ja sovellus keräävät?
Millaisia ​​tietoja sivusto ja sovellus keräävät?

Keräämme ja tallennamme tietoja, jotka toimitat meille vapaaehtoisesti sekä tietoja siitä, kuinka käytät sivustoa ja sovellusta.

Kun rekisteröidyt palveluihin ja käytät niitä, pyydämme antamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, käyttäjänimesi ja salasanasi. Voit myös antaa meille lisätietoja, kuten puhelinnumeron. Kaikkia tässä kappaleessa mainittuja tietoja kutsutaan yhteisestä nimellä “henkilötiedot”. Nämä henkilötiedot ovat välttämättömiä voidaksemme tarjota sovelluksen käyttöösi, ja käsittelemme näitä henkilötietoja pyyntösi mukaisesti.

Jos päätät ostaa kohteen huutokaupalla, kolmannen osapuolen maksunkäsittelijä käsittelee maksutietosi. Lue huolellisesti alla oleva osio, jonka otsikko on “Huutokaupan maksujen käsittely”. Kaikki maksutiedot ovat välttämättömiä, jotta Auction Houselta pyytämäsi tapahtuma voidaan käsitellä päätökseen.

Sovellus voi myös tarjota push-ilmoituksia tulevista tapahtumista, kuten myynneistä tai huutokaupoista. Voit peruuttaa push-ilmoitusten vastaanottamisen milloin tahansa käyttämällä mobiililaitteesi asetuksia. Voit lopettaa kaiken sovelluksen suorittaman tiedonkeruun avulla poistamalla sovelluksen. Voit käyttää normaaleja asennuksen poistoprosesseja, joita tarjotaan mobiililaitteessa, mobiilisovelluskaupassa tai verkon kautta.

Lisäksi keräämme automaattisesti tiettyjä sivuston ja sovelluksen käyttöösi liittyviä tietoja ja analyysitietoja (“käyttötiedot”). Yhteenvetona et ole henkilökohtaisesti tunnistettavissa näiden käyttötietojen perusteella, tai ne ovat anonyymeja, mukaan lukien vierailun päivämäärä ja kellonaika, matkapuhelimeen yhdistetty puhelinverkko, mobiililaitteesi käyttöjärjestelmä tai alusta, mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi ainutlaatuinen laitetunnus, sijainti ja sovelluksen ominaisuudet, joita käytit (yhdessä "koostetiedot"). Näitä koostetietoja ei yhdistetä henkilötietoihisi millään tavoin. Käyttötiedot ovat tarpeen sivuston ja sovelluksen toiminnan ja optimoinnin kannalta.

Miten tietojani käytetään ja kuinka kauan niitä säilytetään?
Miten tietojani käytetään ja kuinka kauan niitä säilytetään?

Käytämme kerättyjä tietoja, myös henkilötietoja, tuottaaksemme ja parantaaksemme korkeatasoisia ja luotettavia palveluitamme. Käytämme tällaisia ​​tietoja:

  • kyselyihin tai palvelupyyntöihin vastaamiseen ja tällaisten vastausten seurantaan

  • tarjotaksemme tietoja tuotteistamme ja palveluistamme ja markkinoidaksemme niitä

  • mahdollistamaan sovelluksen välityksellä tehtävät kauppatapahtumat käyttäjän ja Auction Housen välillä

  • ongelmien ratkaisemiseen ja

  • sivuston ja sovelluksen hallinnointiin ja palvelujen käytön arviointiin.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin jatkat sivuston ja/tai sovelluksen käyttöä, ja niin kauan kuin se on välttämätöntä täyttääksemme velvollisuutemme Auction Housea tai oikeudellisia velvoitteitamme kohtaan. Koostetietoja säilytetään enintään 24 kuukautta.

Kuinka tietojani jaetaan muiden kanssa?
Kuinka tietojani jaetaan muiden kanssa?

Hallinnoimme sivustoa ja sovellusta ja tarjoamme palveluja Auction Housen yhteydessä ja sen puolesta. Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Jaamme henkilötietojasi ja käyttötietojasi Auction Housen liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, myös markkinointitarkoituksiin. Auction Housella voi olla oma tietosuojakäytäntönsä. Tarkista Auction Housen tietosuojakäytännöstä, miten Auction House käyttää sitä.

Huutokauppakohteiden maksujen käsittely

Käytämme kolmannen osapuolen luottokorttikäsittelijöitä käsitelläksemme huutokauppakohteiden maksuja, joita teet palvelujen kautta. Tämän mahdollistamiseksi jaamme nimesi, laskutusosoitteesi ja tilauksen kokonaissumman kolmansien osapuolten maksunkäsittelijöiden kanssa salatussa muodossa, mutta vain tilauksen loppuunsaattamiseksi. Huomaa, että me emme tallenna luottokorttitietojasi (numero, viimeinen voimassaolopäivä, suojakoodi), vaan kolmannen osapuolen maksunkäsittelijä tekee sen. Olemme tehneet sopimuksia tietojesi suojelemiseksi (mukaan lukien tietojenkäsittelysopimuksia Euroopan talousalueen käyttäjillemme) maksunkäsittelijöidemme kanssa. Jos haluat lisätietoja maksunkäsittelijöistämme, ota yhteyttä osoitteeseen info@auctionmobility.com.

Palveluntarjoajat

Saatamme luovuttaa henkilötietoja kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, mukaan lukien kolmannen osapuolen maksunkäsittelijälle, voidaksemme tarjota sinulle palveluja, Jaamme koostetietoja yrityksille, jotka tarjoavat meille suhdetoiminta- ja markkinointipalveluja. Jaamme näitä tietoja vain muokataksemme, mitataksemme ja parantaaksemme sivustoamme, sovelluksiamme ja palveluitamme.

Oikeusprosessit

Voimme paljastaa tietoja, myös henkilötietoja, jos katsomme sen tarpeelliseksi oikeuksiemme suojelemiseksi, tai tehdä yhteistyötä petostutkimuksen tai muun laitonta tai sopimatonta toimintaa koskevan tutkimuksen kanssa vastauksena haasteeseen, tuomioistuimen päätökseen tai muuhun vastaavaan oikeudelliseen menettelyyn. Jos haasteessa vaaditaan tietoja tunnistetusta käyttäjästä tai rajoitetusta käyttäjäryhmästä, ryhdymme kohtuullisiin toimiin, jos se on sallittua, ottaaksemme yhteyttä käyttäjään tai käyttäjiin ennen tietojen luovuttamista pyynnön esittäneelle osapuolelle. Emme voi taata, että voimme aina ottaa yhteyttä käyttäjiin.

Voimme paljastaa henkilötietojasi asiamiehellesi tai lailliselle edustajallesi (kuten valtuutetun valtakirjan haltijalle tai nimetylle huoltajalle) ja pyytää henkilöllisyyden todistamista ennen henkilötietojen luovuttamista tällaisessa tapauksessa.

Kuten muillakin liiketoiminnoilla, on mahdollista, että olemme tulevaisuudessa osana yhtiöiden sulautumista tai yrityskauppaa. Jos yrityksemme ostetaan, ylläpitämämme tiedot tulevat hankinnan tekevän yrityksen käyttöön, mukaan lukien henkilötiedot, mutta kyseinen yritys joutuu edelleen noudattamaan tätä tietosuojakäytäntöä, ellei siihen tehdä muutoksia.

Koostetiedot

Meillä ei ole rajoituksia koostetietojen käytön suhteen, joiden avulla ei voida suoraan tunnistaa tiettyä yksilöä, eikä käyttäjiämme koskevien ei-yksilöitävissä olevien koostetietojen suhteen (kuten palveluiden käyttäjämäärät, käyttäjien maantieteellinen jakaantuminen, tietojen sijainti ja/tai poistaminen jne.).

Kuinka voin muuttaa tai poistaa tai tarkastella henkilötietojani?
Kuinka voin muuttaa tai poistaa tai tarkastella henkilötietojani?

Voit tarkastella, muuttaa tai käyttää henkilö​​tietojasi milloin tahansa kirjautumalla palveluihin ja muuttamalla käyttäjätilisi tietoja. Jos haluat poistaa palveluiden yhteydessä antamasi yksilölliset tiedot, ota yhteyttä osoitteeseen info@auctionmobility.com, niin toimitamme pyyntösi Auction Houselle.

Kuinka palvelut käyttävät evästeitä tai muita tekniikoita?
Kuinka palvelut käyttävät evästeitä tai muita tekniikoita?

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja mobiililaitteestasi. Näitä ovat käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteen yksilöllinen laitetunnus, mobiililaitteen IP-osoite, mobiililaitteen käyttöjärjestelmä, sijainti, mobiililaitteessa käyttämäsi internetselaimen tyyppi, sekä tietoja sovelluksen käytöstä. Jos haluat, voit ohjelmoida mobiililaitteen niin, että se ei tallenna näitä tietoja käyttäessäsi sovelluksia. Tietyt sovellusominaisuudet voivat olla käytettävissä vain tällaisten "välimuistitietojen" keräämisen ja käytön avulla. Voimme käyttää välimuistitietoja tiedonkeruun avuksi ja seurataksemme sovellusten käyttöä ja trendejä, jotta voimme palvella sinua paremmin.

Voimme käyttää verkkosivustoillamme Google Analyticsin kaltaisia kolmannen osapuolen analyysipalveluja. Tällä tavoin kerätyt tiedot (mukaan lukien IP-osoite) luovutetaan kyseisille palveluntarjoajille, jotka käyttävät niitä analysoidessaan verkkosivuston käyttöä. Voit poistaa Google Analyticsin käytöstä lataamalla Google Analyticsin poistamisen mahdollistavan selainlaajennuksen, jonka Google tarjoaa Google Analytics -oppaassa. Käytämme näitä tietoja ainoastaan ​parantaaksemme palveluja, mutta emme yhdistä niitä henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin. Katso lisätietoja evästeiden käytöstä evästekäytännöstämme.

Miten tietoni suojataan?
Miten tietoni suojataan?

Olemme noudattaneet alan käytäntöjen mukaisia tietoturvakäytäntöjä suojataksemme tietosi katoamiselta, väärinkäytöltä tai luvattomalta käytöltä, paljastumiselta, muuttamiselta tai tuhoamiselta. Nämä käytännöt sisältävät hallinnolliset, fyysiset ja tekniset toimenpiteet. Käyttäjätilisi turvallisuus perustuu salasanasi ja mobiililaitteiden suojaukseen. Olet vastuussa salasanasi turvallisuudesta. Olet yksin vastuussa kaikista käyttäjätilisi tai mobiililaitteesi kautta tapahtuvista toiminnoista. Salasanaa tai palvelutietoja ei saa jakaa kenenkään kanssa. Emme koskaan pyydä sinua lähettämään salasanaasi tai muita arkaluonteisia tietoja sähköpostitse, mutta voimme pyytää sinua antamaan tällaisia tietoja sivustolla tai sovelluksen käyttöliittymässä. Jos uskot, että joku muu on saanut salasanasi haltuunsa, vaihda se välittömästi. Jos uskot, että luvaton käyttö on jo tapahtunut, ilmoita asiasta välittömästi osoitteessa info@auctionmobility.com. Sinun on välittömästi ilmoitettava meille, jos huomaat, että palvelun yhteydessä toimitettuja tietoja menetetään, varastetaan tai käytetään ilman lupaa.

Jos sinulla on yleisiä huolenaiheita tai kysymyksiä sivuston ja/tai sovelluksen keräämien, käsittelemien tai tallentamien tietojen turvallisuudesta, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@auctionmobility.com.

Voimaantulopäivä; muutokset käytäntöön
Voimaantulopäivä; muutokset käytäntöön

Joka kerta kun käytät palveluita, sovelletaan käytännön nykyistä versiota. Kun käytät palveluita, sinun on siksi tarkistettava tämän käytännön päivämäärä (joka näkyy käytännön yläosassa) ja tarkistettava viimeisimmän version jälkeen tehdyt muutokset. Liiketoimintaamme kohdistuu usein muutoksia, ja käytäntöä voidaan muuttaa aika ajoin. Jollei toisin mainita, nykyinen käytäntö koskee kaikkea tietoa, joka meillä on sinusta. Emme muuta toimintatapojamme ja käytäntöjämme olennaisesti siten, että aiemmin keräämämme henkilötiedot olisivat vähemmän suojattuja, ilman asiakkaiden suostumusta.

Ilmoitus Kalifornian asukkaille
Ilmoitus Kalifornian asukkaille

Kalifornian siviililain kohta 1798.83 sallii asiakkaiden, jotka ovat Kalifornian asukkaita ja jotka ovat toimittaneet meille "henkilökohtaisia ​​tietoja" (kuten termi on määritelty kohdassa 1798.83) pyytää tietoa kyseisten tietojen luovuttamisesta kolmansille osapuolille näiden suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos olet Kaliforniassa asuva ja sinulla on kysymyksiä tästä, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@auctionmobility.com tai postitse osoitteessa:
Auction Mobility
192 South St., Suite 600
Boston MA 02111.

Euroopan talousalueella (ETA) sijaitsevat käyttäjät
Euroopan talousalueella (ETA) sijaitsevat käyttäjät

Jos olet Euroopan talousalueella, sinulla on oikeus tiettyihin henkilötietojasi koskeviin tietoihin ja oikeusperustaamme tällaisten henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn.

Tarkoitus

Esimerkki henkilötiedoista
(huomaa, että luettelo ei ole tyhjentävä))

Käsittelyn oikeudelliset perusteet

Tarjotaksemme sinulle pyydettyjä palveluja (esimerkiksi huutokauppatarjousten tekoa, toimitusta, maksua)

Nimi, yhteystiedot (sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero)

Maksukorttisi tiedot

Tallenteet käytön aikaisesta viestinnästäsi (mukaan lukien verkkohuutokauppaan kirjatut ohjeesi huutokauppatarjouksista)

Sopimuksen täytäntöönpano

Osoittaa, että noudatamme lakisääteisiä vaatimuksia

Tiedot aiemmista tapahtumistasi (mukaan lukien maksetut verot tai pidättämättömät verot) ja/tai toimitukset (mukaan lukien saadut luvat tai maksetut tullit)

Riita- tai oikeudenkäyntimenettelyyn liittyvät tiedot

Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen

Tarjotaksemme ​​tietoja Auction Housen tulevista huutokaupoista tai muista tapahtumista.

Nimesi ja sähköpostiosoitteesi

Markkinointi- ja viestintäasetuksesi (Auction House -käyttäjätilissä)

Oikeutetut edut

Seurataksemme sivuston ja sovelluksen toimintaa ja parantaaksemme käyttökokemustasi

IP-osoitteesi

Selaimesi tyyppi, laitetunnus ja käyttöjärjestelmä

Auction House -käyttäjätilin ja palveluiden kautta käyttämäsi resurssit

Evästeistä, verkkolokeista ja muista vastaavanlaisista tekniikoista saadut tiedot, jotka valvovat sivuston ja sovelluksen käyttöä

Oikeutetut edut

ETA-alueen asukkaiden oikeudet

Sinulla voi olla oikeus tarkastella, korjata ja poistaa henkilötietojasi. Voit tarkastella tai korjata henkilötietoja milloin tahansa käyttäjätilin kautta. Jos haluat poistaa palveluiden yhteydessä antamasi yksilölliset tiedot, ota yhteyttä osoitteeseen info@auctionmobility.com, niin toimitamme pyyntösi Auction Houselle. Kaikissa muissa rekisteröidyn tekemissä ETA-lain mukaisissa pyynnöissä toimimme yhteistyössä Auction Housen kanssa, joka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Siirretäänkö henkilötietojani ETA-alueen ulkopuolelle?

Sijaitsemme Yhdysvalloissa ja tarjoamme palvelujamme Yhdysvalloista, joten henkilötietojasi säilytetään Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimillamme. Yhdysvalloilla ei ole samoja tietosuojalakeja kuin ETA:lla. Olemme sertifioituja Yhdysvaltain kauppaministeriön asettamien EU:n ja Yhdysvaltojen välisten ja Sveitsin ja Yhdysvaltojen välisten Privacy Shield -järjestelyjen mukaan koskien tietojesi keräämistä, käyttöä ja säilyttämistä mistä tahansa ETA-maasta tai Sveitsistä (soveltuvin osin) Yhdysvaltoihin. Lue Privacy Shield -lausuntomme napsauta tästä. Voit saada lisätietoja Privacy Shield -ohjelmasta ja nähdä sertifikaattimme osoitteessa https://www.privacyshield.gov/list. Privacy Shield- sertifikaattimme lisäksi tarjoamme palveluita Auction Houselle henkilötietojen käsittelijänä, noudattaen ohjeita ja tietojenkäsittelysopimusta, mukaan lukien EU-komission hyväksymiä "mallisopimuslausekkeita". Lisätietoja tyypillisistä mallilausekkeista löytyy täältä.

Ota meihin yhteyttä
Ota meihin yhteyttä

Jos haluat esittää kysymyksiä tai kommentteja käytäntöön tai sovelluksen tiedonkeruuta ja levittämistä koskeviin käytäntöihin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@auctionmobility.com tai ottaa yhteyttä osoitteeseen:
Auction Mobility
192 South St., Suite 600
Boston MA 02111.

Jos sinulla on kysyttävää tavasta, jolla Auction House käyttää henkilötietojasi, tutustu Auction Housen tietosuojakäytäntöön ja ota yhteyttä suoraan Auction Houseen.

Tulkinta
Tulkinta

Tätä tietosuojakäytäntöä on tarkoitus tulkita englannin kielellä, ja käännökset tehdään vain tiedoksi osapuolille. Englannin kielisen ja käännetyn version välisessä ristiriidassa sovelletaan englanninkielistä versiota.